Zusje strips

Ogenblikje...

Zusje

Zusje Strips van:

Tekenaar: Jager Gerrit de
Scenarist: Jager Gerrit de
Uitgever : Maarten Muntinga

Gerrit de Jager is onder andere bekend van de stripseries De Familie Doorzon, Roel en zijn Beestenboel en Zusje. Laatstgenoemde verschijnt in Margriet en het dagblad Trouw. Zusje en Poesie zitten zich te vervelen in de kattenmand. Er gebeurd helemaal niets, omdat de tekenaar met vakantie is. Zusje gaat zichzelf leren striptekenen met professionele ondersteuning van Poesie. De dialogen tussen de twee hoofdpersonen zijn educatief en grappig. Zo vergeet Zusje bij alle voorbeelden een staart te tekenen. Striptekenen is niet moeilijk en aan de hand van eenvoudige, paginagrote voorbeelden in zwart – wit komt de basis van striptekenen op humoristische wijze aan bod. Een unieke, eenvoudige, heldere instructie. Vanaf ca. 10 jaar

————————————————-

————————————————-

Zusje Albums

Zusje – 02 – Hoochbegaaft
Zusje – 04 – Zusje Denkt Groot
Zusje – A01 – De Grote Zusje Omnizus
Zusje – B03 – Kat In ’t Bakkie
Zusje – C01 – Zusje Nr 1
Zusje – C02 – Madame Zusje
Zusje – C03 – De Eerste 9 Maanden

————————————————-

Stripverhalen

Zusje

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Zusje stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.


————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.