Zonder Pardon strips

Ogenblikje...
Zonder Pardon

Zonder Pardon Strips van:

Tekenaar: Huppen Hermann
Scenarist: Huppen Yves
Uitgever : Lombard

Premiejagers zijn Carter, de meest gezochte gangster van het land, eindelijk op het spoor. Maar Carter is vastbesloten zijn hachje tot elke prijs te redden en laat zijn familie achter in de handen van de achtervolgers. Tien jaar later is ook zijn zoon een harteloze outlaw geworden. Carter beseft nu pas wat hij heeft aangericht en gaat op zoek naar zijn zoon, in de hoop de jongen een bittere toekomst te kunnen besparen.

De Collectie Getekend – 33 – Zonder Pardon

————————————————-

Stripverhalen

Zonder Pardon

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Zonder Pardon stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.