Zo Is ’t Leven strips

Ogenblikje...
Zo Is 't Leven

Zo Is ’t Leven Strips van:

Tekenaar: Scarpa Laura
Scenarist: Trillo Carlos
Uitgever : Prestige

Zo is ’t leven! portretteert de levens van twee eigenaardige tieners afkomstig uit probleemgezinnen. Hun onhandige pogingen om een relatie te beginnen, zijn zowel sentimenteel als humoristisch, waarbij ontmoetingen vaak fataal aflopen als gevolg van hun onvermogen om gevoelens aan elkaar te tonen.

De opmerkelijke teksten van Carlos Trillo en de prachtige, inventieve tekenstijl van Laura Scarpa zullen geel lezer onbewogen laten.

Zo is ’t leven! is een serie van drie albums, elk van 64 pagina’s.

Zo Is ’t Leven! – 01 – Liefdesongemakken

————————————————-

Stripverhalen

Zo Is 't Leven

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Zo Is ’t Leven stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.