Zij strips

Ogenblikje...
Zij

Zij Strips van:

Tekenaar: Montgermont Fanny
Scenarist: Montgermont Fanny
Uitgeverij: Dark Dragon Books

1944. Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt de stad Rennes getroffen door bombardementen. Te midden van de ruïnes ontdekt Philipe haar. Grote blauwe ogen, mooie blonde krullen … Een engelengezicht! Dit vreemde meisje zal het lot van deze jonge man voor altijd veranderen. De liefde mag niet verpletterd worden door de oorlog. Omdat ZIJ wordt geconfronteerd met de Duitse bezetter, zal HIJ het verzet organiseren!

Zij (Dark Dragon) – 01 – Een Engel In Het Verzet

————————————————-

Stripverhalen

Zij

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Zij stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.