Zeven strips

Ogenblikje...
Zeven

Zeven Strips van:

Tekenaar:
Scenarist:
Uitgever : Silvester

Hoe vermoord je Adolf Hitler? Door iets onverwachts te doen, door zeven gekken op hem af te sturen wiens daden zo onvoorspelbaar zijn dat de Duitse geheime dienst ze niet kan voorzien. Zeven psychopaten stellen zich voor een bijna onmogelijke opgave.

Net als in de volgende boeken waarin ook illustere zeventallen zich opmaken voor een mission impossible. Dat zijn zeven dieven, zeven krijgers, zeven piraten, zeven gevangenen, zeven missionarissen en zeven yakuza’s. Zeven is een serie gemaakt door zeven toptekenaars die samenwerken met zeven topscenaristen. Ze komen uit de hele wereld: Philips (Verenigde Staten), Takahashi (Japan), Critone (Italie) en Vehlmann, Chauvel, Lereculey en Morvan (Frankrijk). Een niet te missen palet van historische strips.

————————————————-

————————————————-

Zeven Albums

Zeven – 01 – Zeven Psychopaten
Zeven – 02 – Zeven Dieven
Zeven – 03 – Zeven Piraten
Zeven – 04 – Zeven Zendelingen
Zeven – 05 – Zeven Strijdsters
Zeven – 06 – Zeven Yakuza’s
Zeven – 07 – Zeven Gevangenen
Zeven – 08 – Zeven Overlevenden
Zeven – 09 – Zeven Personages
Zeven – 10 – 7 Klonen
Zeven – 11 – Zeven Detectives
Zeven – 12 – Zeven Pistoleros
Zeven – 13 – Zeven Draken
Zeven – 14 – Zeven Schipbreukelingen
Zeven – 15 – Zeven Dwergen
Zeven – 16 – Zeven Broeders

————————————————-

Stripverhalen

Zeven

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Zeven stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.