Zaden Van Het Paradijs strips

Ogenblikje...
Zaden Van Het Paradijs

Zaden Van Het Paradijs Strips van:

Tekenaar: Fournier Pierre
Scenarist: Fournier Pierre
Uitgever : Blitz, Talent

Lise is tien jaar jong en voelt zich gevangen in het kasteeltje waar ook haar moeder en grootmoeder verblijven. Ze voelt zich getroost door de verhaaltjes van haar buurjongen Pierre die ze elke dag in ‘t geniep bezoekt. Zijn moeder ging er ooit samen vandoor met de vader van Lise. Als haar moeder eindelijk sterft, kan ze haar tranen van vreugde niet op. Helaas voor het blonde meisje lijdt de norse vrouw aan onverklaarbare catalepsies, een fenomeen waarbij de adem stokt en het hart stilvalt. Pierre maakt zich zorgen over de groeiende angst van Lise voor haar moeke, maar hij kan een oplossing bieden want zijn vader heeft een verbazingwekkend geheim. Hij kan de waarheid manipuleren aan de hand van zijn vertelsels. Nu is de vraag of die techniek wel kan of mag aangewend worden voor de stille wens van Lise.

Op zijn beurt beheerst Makyo de kunst van het vertellen, in nauwelijks enkele tekstballonnen kan hij zijn personages een boeiend verhaal laten vertellen. Lezers met een kunsthistorische achtergrond zullen in de grillige decors de techniek van niemand minder dan Vincent Van Gogh herkennen. Klasse.

Zaden Van Het Paradijs – 01 – Lise Heeft Vaak Angst

————————————————-

Stripverhalen

Zaden Van Het Paradijs

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Zaden Van Het Paradijs stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.