Ythaq strips

Ogenblikje...
Ythaq

Ythaq Strips van:

Tekenaar: Floch Adrien
Scenarist: Pelinq Christophe
Uitgever : L.

Ythaq is een stripreeks geschreven door Christophe Arleston (bekend van Lanfeust van Troy) en getekend door Floch. De reeks is oorspronkelijk in het Frans geschreven en uitgegeven. In Nederland wordt deze vertaald en uitgeven door Uitgeverij L. Meestal verschijnt van een nieuw deel eerst de hardcover in beperkte oplage en een paar weken later de goedkopere softcover.

Een ruimtecruiseschip van Silver Starlines, vol met rijke mensen die op vakantie zijn, stort neer op de onbekende planeet Ythaq. Navigator Graniet, techneut Narvarth en rijke reiziger Callista overleven de crash en gaan op zoek naar de rest van het ruimteschip, wat elders is gecrashed. Onderweg krijgen ze hulp van de banfoe Krurgor en de feng Tao. Ze krijgen ook verschillende vijanden, zoals heer Dhokas (die ook nog eens een hooggeplaatst persoon bij de Silver Starlines was) en een vreemd wezen genaamd Khengis. Al zoekende ontdekken ze dat er vaker ruimteschepen op vreemde wijze crashen op de planeet. Opallend is dat er bij iedere crash overlevenden zijn en dat enkele van hen over vreemde krachten bezitten waarmee ze 1 van de vier elementen (water, aarde, lucht of vuur) kunnen sturen. Uiteindelijk komen ze er achter dat op Ythaq een dodelijk spel wordt gespeeld door een aantal rijke personen. Het doel is om 1 persoon van elke kracht te verzamelen en naar een bepaald punt te brengen. Hier blijkt echter veel meer achter te zitten…

————————————————-

————————————————-

Ythaq Albums

Ythaq – 01 – Onbekende Wereld
Ythaq – 02 – Dubbelgangers
Ythaq – 03 – Het Geluid Van De Sterren
Ythaq – 04 – De Schaduw Van Khengis
Ythaq – 05 – De Laatste Toevlucht
Ythaq – 06 – Pionnen In Opstand
Ythaq – 07 – Het Teken Van De Ythen
Ythaq – 08 – De Spiegel Van De Schijn
Ythaq – 09 – De Onmogelijke Waarheid
Ythaq – 10 – Terugkeer Naar Nehorf
Ythaq – 11 – De Langste Adem
Ythaq – 12 – De Sleutels Van Het Niets
Ythaq – 13 – Verre Horizon
Ythaq – 14 – Een Juweel Van Een Brein
Ythaq – 15 – De Imperator Express

————————————————-

Stripverhalen

Ythaq

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Ythaq stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.