XXe Ciel.com strips

Ogenblikje...
XXe Ciel.com

XXe Ciel.com Strips van:

Tekenaar: Hislaire Bernard
Scenarist: Hislaire Bernard
Uitgever : Blitz, Talent

Yslaire, pseudoniem van Bernard Hislaire (Brussel, 11 januari 1957) is een Belgische striptekenaar, vooral bekend om zijn reeks Frommeltje en Viola en Samber. Hij maakte deel uit van de Mazdabende, een atelier met 3 tekenaars boven een Mazda garage waarop de stripreeks De Mazdabende is gebaseerd.
In 1997 start Yslaire met een website waar hij zich uitleeft: xxeciel.com. Dit geeft ook aanleiding tot twee boeken, Introduction au XXe ciel, gevolgd in 1998 door Mémoire du XXe ciel: 98. Deze nieuwe reeks wordt hernomen in 2000 door de uitgeverij ‘Les Humanoïdes Asociés’ en de twee albums worden heruitgegeven in één enkel album met de titel XXe Ciel.com: Mémoires 98. Het jaar daarna verschijnt Mémoires 99 en in 2004 tekent Yslaire voor deze reeks twee mogelijke eindes: Mémoires 00 en Mémoires 00.

————————————————-

————————————————-

XXe Ciel.com Albums

XXe Ciel.com – 01 – Mémoires 98
XXe Ciel.com – 02 – Mémoires 99
XXe Ciel.com – 03 – Mémoires 1900
XXe Ciel.com – 04 – Mémoires 2000

XXe Ciel.com – I01 – Eva’s GeSternte: Herinneringen aan de XXste eeuw

Enkel beschikbaar in het Frans:

Xxieme Ciel.Com – T00 – Introduction Au Xxe Ciel

————————————————-

Stripverhalen

XXe Ciel.com

XXe Ciel.com

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de XXe Ciel.com stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.