Wonder Woman strips

Ogenblikje...

Wonder Woman

Wonder Woman Strips van:

Tekenaar: Moulton Marston William
Scenarist: Moulton Marston William
Uitgever : DC Comics

Wonder Woman is een fictieve superheldin uit de strips van DC Comics. Ze werd bedacht door William Moulton Marston. Hij baseerde het personage op zijn vrouw Elizabeth Holloway Marston en zijn geliefde Olive Byrne[1]. Wonder Woman was een van de eerste vrouwelijke helden in de strips, en is tevens een van de bekendste.

Wonder Woman is in werkelijkheid Diana, prinses van de Amazonen uit de Griekse mythologie. Haar moeder is de Amazonekoningin Hippolyta. Ze kreeg van de Olympische Goden verschillende bovenmenselijke krachten en wapens. Ze wordt vaak omschreven als “mooi als Aphrodite, slim als Athena, sneller dan Mercurius (god), en sterker dan Hercules.”

————————————————-

————————————————-

Wonder Woman Albums

Wonder Woman – 01 – Het Tweede Leven Van Wonder Woman
Wonder Woman – 02 – De Wonder Woman Op Het Oorlogspad!
Wonder Woman – 03 – Doel Wonder – Woman…!
Wonder Woman – 04 – De Gouden Vrouwen En De Witte Ster!

————————————————-

Stripverhalen

Wonder Woman

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Wonder Woman stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.


————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.