Winnetou strips

Ogenblikje...
Winnetou

Winnetou Strips van:

Tekenaar: Studio Vandersteen, Vandersteen Willy
Scenarist: Studio Vandersteen, Vandersteen Willy
Uitgever : Standaard Boekhandel

Voor de Nederlandstalige liefhebbers van de Karl May – strips zorgde de Nederlandse uitgeverij Metropolis in de jaren ‘60 voor de vertaalde uitgaven. De uitgeverij gaf van ‘Winnetou’ twintig delen uit. De oneven nummers werden gevuld met een Winnetou – verhaal en de even nummers bevatten een verhaal van Kara Ben Nemsi, een andere held van auteur Karl May. De verhalen verschenen in comicvorm met een nietje in de rug. De eerste negen delen van het Winnetou – verhaal beschrijven nauwkeurig de ontmoeting tussen de hoofdfiguren Old Shatterhand en Winnetou, de zoon van het opperhoofd van de Apachen.

Winnetou – 01 – De Man Van De Prairie Deel 1 Winnetou, Het Grote Opperhoofd
Winnetou – 02 – De Man Van De Prairie Deel 2 Old Shatterhand
Winnetou – 04 – De Zoon Van De Berejager
Winnetou – 05 – De Geest Van De Ilano Estacado
Winnetou – A03 – Old Shatterhand En Winnetou, Deel 1
Winnetou – A04 – Old Shatterhand En Winnetou, Deel 2
Winnetou – A05 – Llano Estacado

————————————————-

Stripverhalen

Winnetou

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Winnetou stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.