Wayne Shelton strips

Ogenblikje...
Wayne Shelton

Wayne Shelton Strips van:

Tekenaar: Denayer Christian
Scenarist: Hamme Jean van
Uitgever : Dargaud

Begint het jou niet te vervelen om alweer een bespreking te lezen van een strip geschreven door meneer Van Hamme? Neen, anders moet je het maar zeggen, hoor.

Anyway, Wayne Shelton valt nog het beste te vergelijken met Largo Winch op z’n al wat oudere dag. Oud – infiltrant en oud – smokkelaar Wayne Shelton krijgt van een excentrieke zakenman de lucratieve opdracht om een trucker uit een gevangenis van Khalakjistan te laten ontsnappen. Wayne stelt een select team samen — met de vanzelfsprekende aanwezigheid van een zelfzekere vrouw die niet met zich laat sollen — en trekt met een paar trucks het onherbergzame landschap in. Tussen het gezelschap zit een verrader die het Wayne en z’n crew nog knap lastig gaat maken en uiteraard ligt het pad naar z’n doel niet bezaaid met rozen.

Na De Brokkenmakers en het eerder teleurstellende Beverly Hills 90210 – achtige High School Generation staat Denayer opnieuw in het volle daglicht. Van Hamme geeft ‘m de kans om zijn voorliefde voor reusachtige vrachtwagens van nagenoeg elke pagina te kunnen laten spatten.

————————————————-

————————————————-

Wayne Shelton Albums

Wayne Shelton – 01 – De Missie
Wayne Shelton – 02 – Het Verraad
Wayne Shelton – 03 – Het Contract
Wayne Shelton – 04 – De Overlevende
Wayne Shelton – 05 – De Wraak
Wayne Shelton – 06 – De Gijzelaar
Wayne Shelton – 07 – De Lans Van Longinus
Wayne Shelton – 08 – De Nacht Van De Adelaars
Wayne Shelton – 09 – Hare Hoogheid Honesty
Wayne Shelton – 10 – De Losprijs
Wayne Shelton – 11 – Honderd Miljoen Pesos
Wayne Shelton – 12 – No Return
Wayne Shelton – 13 – Vendetta

————————————————-

Stripverhalen

Wayne Shelton

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Wayne Shelton stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.