Was Iedereen Maar Zoals Ik strips

Ogenblikje...

Was Iedereen Maar Zoals Ik

Was Iedereen Maar Zoals Ik Strips van:

Auteur: Stok Barbara
Illustrator: Stok Barbara
Uitgeverij: Maarten Muntinga

Barbara Stok begon in 1995 met striptekenen en had al snel succes. Haar strips verschijnen in NRC/Next en Het Dagblad van het Noorden en er verschenen al zes bundels waaronder ‘Barbaraal tot op het bot’ (1998), ‘Nu we hier toch zijn’ (2005) en de laatste ‘Dan maak je maar zin’ uit 2009, het jaar waarin ze ook als eerste vrouw de Stripschapprijs won. In die strips tekent Barbara haar eigen leven, ervaringen en relaties. Daarin laat ze zich kennen als een vrouw met goede voornemens zoals voortaan eerlijk haar mening zeggen, zeer sociaal bewogen (maar het moet wel leuk blijven!), en met onder andere haar ‘Tips voor vandaag’. Ze geven een aardige, humoristische inkijk in het hedendaagse bestaan van een vrolijke, soms tobberige dertiger. Haar tekenstijl heeft een heldere lijnvoering in zwart-wit, zonder veel details en de teksten zijn erg belangrijk. Dit album is een min of meer chronologische selectie uit de eerder verschenen bundels en biedt een leuke kennismaking met haar werk.

Was Iedereen Maar Zoals Ik – 01 – Was Iedereen Maar Zoals Ik

————————————————-

Stripverhalen

Was Iedereen Maar Zoals Ik

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Was Iedereen Maar Zoals Ik stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.