War and Dreams strips

Ogenblikje...
War and Dreams

War and Dreams Strips van:

Tekenaar: Charles Jean – François
Scenarist: Charles – Nouwens Maryse
Uitgever : Casterman

Dat een echtpaar er ook best een vruchtbare professionele relatie op na kan houden, bewijzen Maryse en Jean – François Charles weer met deze nieuwe reeks. Na hun geslaagde samenwerking voor India Dreams waarin de liefdesperikelen van drie generaties vrouwen gevolgd werden, krijgen we nu een lovestory voorgeschoteld die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een Duitse soldaat keert na al die jaren terug naar de Noord – Franse kust om te kijken wat er van zijn toenmalige geliefde geworden is.

Hoewel het scenario soms neigt naar de kleffe zeemzoetigheid van een stukgelezen stationsroman, hebben de personages toch voldoende diepgang om een heel album te blijven boeien.

J.F. Charles’ aquarellen zijn zonder meer knap, maar schieten soms tekort bij de close – ups, alsof de personages hun emoties niet willen tonen. Na deze cyclus volgt er ook nog een reeks Africa Dreams.

————————————————-

————————————————-

War and Dreams Albums

War And Dreams – 01 – Tussen De Twee Kapen
War And Dreams – 02 – De Enigmacode
War And Dreams – 03 – Het Hol Van De Duizendpoot

Enkel beschikbaar in het Frans:

War and Dreams – T04 – Des Fantômes et des Hommes

————————————————-

Stripverhalen

War and Dreams

War and Dreams

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de War and Dreams stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.