Typhoon strips

Ogenblikje...
Typhoon

Typhoon Strips van:

Tekenaar: Gibelin Christophe
Scenarist: Gibelin Christophe
Uitgeverij: Dark Dragon Books

Het is 1943, middenin de Tweede Wereldoorlog. Een Belgische piloot in dienst van de RAF vliegt – zonder opdracht daartoe – naar het hart van Brussel om het hoofdkwartier van de Gestapo te bestoken. Volgens onbevestigde bronnen vinden de Duitsers tussen de slachtoffers iemand in uniform, die niet tot de nazi-organisatie behoort, maar lid is van het verzet. Zijn identificatie leidt tot de ontmanteling van een verzetsnetwerk en de dood van Belgische patriotten. Dit grotendeels geromantiseerde gegeven vormt de basis van Typhoon

Typhoon – 01 – Typhoon

————————————————-

Stripverhalen

Typhoon

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Typhoon stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.