Tower strips

Ogenblikje...
Tower

Tower Strips van:

Tekenaar: Goethals Sébastien
Scenarist: Chardot, Guéro Anne, Guéro Gérard
Uitgever : Farao, Talent

Al vier jaar lang leeft Tom met zijn vriendin Carla in Milaan. Alles loopt op rolletjes, tot er een groepje gemaskerde mannen op hun landgoed opduikt en “de poen” opeist. Tom slaagt erin om een deel van de groep uit te schakelen en te vluchten met Carla, die van het hele gebeuren geen bal snapt. Ver vandaar, in Ierland, volgt een golf van aanslagen die stuk voor stuk worden opgeëist door een IRA – lid, genaamd Tower. Tom en Tower blijken dezelfde persoon te zijn. Tot voor enkele jaren althans, want de nieuwe reeks aanslagen kan onmogelijk het werk van Tom zijn aangezien hij al bijna zeven jaar uit Ierland vertrokken is. Sterker zelfs: Tower is officieel al zeven jaar dood. Wie zit achter de aanslagen? Wat wil men van Tom? Is het een jaloerse oud IRA – lid?

Het verhaal is erg meeslepend geschreven, meerbepaald in de stijl van andere moderne avonturenreeksen zoals XIII, Alfa en dergelijke meer. Tower heeft tal van verrassende wendingen en een einde dat duidelijk vraagt naar meer.

————————————————-

————————————————-

Tower Albums

Tower – 01 – Proloog
Tower – 02 – Het Offer Van De Gek
Tower – 03 – Solo

————————————————-

Stripverhalen

Tower

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Tower stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.