Tinkelbel in Wonderland strips

Ogenblikje...
Tinkelbel in Wonderland

Tinkelbel in Wonderland Strips van:

Tekenaar: Chrispeels Didier, Pena Robi
Scenarist: Chrispeels Didier
Uitgever : Dark Dragon Books

Met Tinkelbel in Wonderland 1 verenigen Crisse en Robi Pena de wereld van Tinkelbel uit Peter Pan met Alice in Wonderland wanneer het feetje via een toverboek naar Wonderland vlucht. Ze verneemt dat Alice haar weer naar huis kan sturen. Op hun weg vinden ze tal van bekende figuren uit het sprookje van Lewis Carroll aangevuld met creaties van Crisse en nog wat personages uit andere sprookjes en legenden. Ondertussen licht Oberon de op onthoofdingen verzotte koningin in over de grenzen van de werelden die verstoord worden door de opening die Tinkelbel veroorzaakte. Dat kan de koningin, die je vast doet denken aan Angelina Jolie in Maleficent, niet laten gebeuren. Er moet vermeden worden dat Tinkelbel, dat kleine feetje, de doos van Pandora opent.

Crisse tekende alle personages in potlood die Pena vervolgens in inkt zette. Hij kleurde ze ook in en monteerde ze op zijn zeer sfeervolle decors die een duistere en wazige uitstraling kennen. Pena heeft in het Zwitserse Bern een tattoo- en piercingstudio. De figuren die hij op lichaamsdelen van anderen vereeuwigt, bieden Crisse het comfortabele vooruitzicht om na zoveel delen de reeks aan hem over te laten, een gewoonte die hij wel vaker hanteert bij andere reeksen (onlangs nog bij Atalante). We bedoelen hiermee dat Pena een intrinsiek talent heeft als striptekenaar. Onthoud dat dit zijn stripdebuut is en keur vervolgens zijn eerste worp goed.

Tinkelbel in Wonderland – 01

————————————————-

Stripverhalen

Tinkelbel in Wonderland

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Tinkelbel in Wonderland stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.