Thea Stilton strips

Ogenblikje...
Thea Stilton

Thea Stilton Strips van:

Tekenaar:
Scenarist:
Uitgever : De Wakkere Muis

De bewoners van het Grote Rijk worden bedreigd door de Grauwe Heksen. In dit derde deel uit de serie ‘Heksen van Fantasia’ die uit zes delen zal bestaan is het de heks van Klank en Toon die probeert met een oorverdovende klankstorm, geholpen door de Razende Roofvogels en de Stille Weerwolven, de macht te grijpen. Gelukkig zijn daar ook nog de vijf prinsessen die in de tegenaanval gaan. Het voorspelbare verhaal munt niet uit in diepgang, maar liefhebbers van fantasy en sprookjes zullen dat niet als een minpunt zien omdat er ondanks de stroeve taal en houterige dialogen ook wel originele vondsten in zitten. Er is een overvloed aan bruingekleurde illustraties met zelfs versierde boekranden op elke bladzijde. In het midden van het boek bevat een kleurenkatern (16 blz.), het zogenaamde Heksenboek, gedrukt op zacht papier. Er is een voor – en nawoord en het verhaal eindigt natuurlijk met een cliffhanger. De binnenkant van het omslag kan eventueel nog als poster gebruikt worden. Vanwege de overvloed aan namen is het aan te raden om de serie in de goede volgorde te lezen. De serie is een vervolg op ‘De prinsessen van Fantasia’*. Vanaf ca. 10 jaar.

Thea Stilton – 02 – De Schat Van Het Vikingschip

————————————————-

Stripverhalen

Thea Stilton

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Thea Stilton stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.