Siloë strips

Ogenblikje...
Siloë

Siloë Strips van:

Tekenaar: Servais Stéphane
Scenarist: Tendre Serge Le
Uitgever : Blitz, Talent

Eerste helft van de 21ste eeuw, Fairfax, Virginia. Een ongeluk na een revolutionair experiment in een laboratorium heeft nefaste gevolgen voor een zwangere vrouw die daar op dat moment helemaal niet aanwezig moest zijn. Tien jaar later wordt de stad geterroriseerd door zogeheten ‘psybommen’, drugsverslaafden met een ‘newface mask’ (een virtueel masker — originele vondst van scenarist Le Tendre!) die voor dubieuze doeleinden gebruikt worden om paniek te zaaien. Midden in overvolle straten verspreiden ze zonder het zelf te willen hersengolven waardoor de omstanders het vreselijke gevoel hebben dat hun hersens worden aangevreten.

Norman is reporter die de hele zaak op de voet volgt. Hij heeft ook een relatie met Abbie, een verpleegster die tien jaar geleden de baby Siloë kon redden uit de schoot van de zwangere vrouw. Nog steeds heeft Abbie nachtmerries als ze denkt aan de ogen van de toenmalige baby. Siloë is nu tien en schizofreen, zo luidt de diagnose. Maar er is duidelijk meer aan de hand. En dat beseffen enkele hogere machten maar al te goed. Zij willen haar te pakken krijgen en haar krachten aanwenden om hun politieke ambities in klinkende munt om te zetten. Maar wie kan er zeggen wat haar ontketende krachten nog meer zullen teweegbrengen? Een reconstructie van de big bang, waar haar vader zo mee experimenteerde en dat de dood van haar moeder veroorzaakte? Lees, bestudeer het diepste van haar ogen en geef toe dat je het zelf ook niet weet. Nog niet.

Siloe – 01 – Psybom

————————————————-

Stripverhalen

Siloë

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Siloë stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.