Schoonheid Thuisbezorgd strips

Ogenblikje...
Schoonheid Thuisbezorgd

Schoonheid Thuisbezorgd Strips van:

Tekenaar: Denis Jean-Claude
Scenarist: Denis Jean-Claude
Uitgever: Dupuis

De nieuwe vriendin van Jeff is mooi, lief, haast ideaal kortom. Maar het sprookje blijft niet duren. Op een dag begint Angela Jeff om een peulschil uit te kafferen, om even later opnieuw een droomprinses te worden. En die stemmingswisselingen blijven duren. Af en toe verdwijnt ze zomaar, om een week later opnieuw op te duiken. Jeff begrijpt er niets van. Heeft Angela een dubbele persoonlijkheid? Of verbergt ze een ander geheim?

Voor actie moet je al lang niet meer bij Vrije Vlucht zijn. Deze collectie begint zich meer en meer te specialiseren in verhalen die uit het leven gegrepen zijn. Ook Schoonheid Thuisbezorgd is daar een voorbeeld van. Een paar jaar geleden verraste Jean-Claude Denis ons en vele anderen (50.000 verkochte exemplaren!) met Die Maanden in Amélie. Schoonheid Thuisbezorgd haalt niet het niveau van dit meesterwerk, maar ligt toch in het verlengde ervan. Denis is er opnieuw in geslaagd een verrassend, psychologisch liefdesverhaal neer te pennen, met veel emoties zonder in meligheid te vervallen. Het verhaal is goed opgebouwd, naar het einde toe zelfs wat spannend. Jean-Claude Denis brengt Schoonheid Thuisbezorgd weer prachtig in beeld met zijn semi-realistische tekeningen en wat sombere inkleuring. Een prima strip, met een half perfecte titel: schoonheid zonder twijfel, maar wij zijn hem zelf moeten gaan kopen…

Losstaande Albums Van Jean-Claude Denis – 02 – Schoonheid Thuisbezorgd

————————————————-

Stripverhalen

Schoonheid Thuisbezorgd

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Schoonheid Thuisbezorgd stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.