Say Hello To Black Jack strips

Ogenblikje...

Say Hello To Black Jack

Say Hello To Black Jack Strips van:

Tekenaar: Sato Syuho
Scenarist: Sato Syuho
Uitgever : Glénat

Saitô werkt inmiddels op de afdeling Interne Geneeskunde en krijgt de zorg voor een ernstig verzwakte patiënt met angina pectoris. De man moet zo snel mogelijk worden geopereerd, maar de ingreep loopt vertraging op door de rivaliteit tussen de afdelingen.
Van hogerhand wordt Saitô opgedragen de waarheid voor de patiënt te verzwijgen, een rol die hem niet zint: zo kan hij geen vertrouwensrelatie met zijn patiënt opbouwen.

“Wat houdt het in om arts te zijn?” Deze simpele, maar fundamentele vraag is het uitgangspunt van de jonge co-assistent bij zijn verzet tegen de hiërarichie in het ziekenhuis.

Dit is het spannende tweede deel van de manga die veel beroering heeft veroorzaakt in de medische wereld van Japan!!!

————————————————-

————————————————-

Say Hello To Black Jack Albums

Say Hello To Black Jack – 02 – Kronieken Van De Afdeling Interne Geneeskunde

————————————————-

Stripverhalen

Say Hello To Black Jack

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Say Hello To Black Jack stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.


————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.