Sangre strips

Ogenblikje...
Sangre

Sangre Strips van:

Tekenaar: Floch Adrien
Scenarist: Pelinq Christophe
Uitgeverij: L

De onbezorgde jeugd van de kleine Sangre eindigt op de dag dat ze ziet hoe haar moeder wordt ontvoerd en de rest van het gezin wordt vermoord. Ze komt als weeskind terecht op een instituut, waar ze een bijzondere gave blijkt te ontwikkelen: ze kan de tijd een moment ‘bevriezen’. De rest van haar levenslessen leert Sangre op straat en dat komt goed uit, want Sangre wil slechts één ding: haar moeder terugvinden en wraak nemen op de Duistere Schuimers, die de verschrikkelijke slachtpartij op hun geweten hebben.

————————————————-

————————————————-

Sangre Albums

Sangre – 01 – De Overlevende

————————————————-

Stripverhalen

Sangre

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Sangre stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.