Samoerai strips

Ogenblikje...
Samoerai

Samoerai Strips van:

Tekenaar: Genêt Frédéric
Scenarist: Giorgio Jean – François di
Uitgever : Daedalus

Zoals de titel het al verraadt, speelt de reeks SAMOERAI zich af in het historische Japan. Vertrekkend van een klassiek gegeven – eenzame meestervechter raakt betrokken bij een raadselachtige queeste – laten scenarist Di Gorgio en tekenaar Genêt voor onze ogen een wereld opengaan van actie, natuur en Japanse cultuur. Het verhaal wordt verteld met veel oog voor details, in schitterende kleuren en met een aantrekkelijke pagina indeling.

————————————————-

————————————————-

Samoerai Albums

Samoerai – 01 – Het Hart Van De Profeet
Samoerai – 02 – De Zeven Bronnen Van Akanobu
Samoerai – 03 – De Dertiende Profeet
Samoerai – 04 – Het Ritueel Van Morinaga
Samoerai – 05 – Het Eiland Zonder Naam
Samoerai – 06 – Shobei
Samoerai – 07 – Wapenbroeders
Samoerai – 08 – Bloedbroeders
Samoerai – 09 – Ogomo
Samoerai – 10 – Ririko
Samoerai – 11 – De Sabel En De Lotus

————————————————-

Stripverhalen

Samoerai

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Samoerai stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.