Sabels en Galjoenen strips

Ogenblikje...
Sabels en Galjoenen

Sabels en Galjoenen Strips van:

Tekenaar: Masbou Jean – Luc
Scenarist: Ayroles Alain
Uitgever : Arboris

Quoi? Twee brutale praatjesmakers, de ene een vos, de andere een wolf, die voor elkaar niet willen laten blijken dat ze het allemaal behoorlijk griezelig vinden, krijgen via een merkwaardig toeval een kaart in handen en besluiten het zeegat te kiezen op zoek naar de vaak beschreven, maar nooit opgespoorde schat van de Tangerine – eilanden.
Et alors? Komische avonturenreeks met allerlei theaterinvloeden die een vlotte lezing niet in de weg staan. Anders gezegd: je hoeft de toneelstukken van Molière of Jean de la Fontaine niet gezien te hebben om hiervan te kunnen genieten. De hoofdpersonages (dieren en mensen door elkaar) bezondigen zich beslist aan overacting, door Alain Ayroles nog eens extra in de verf gezet door gezwollen dialogen met de ene kwinkslag na de andere. En dan is er het hilarische konijn Eusebio die door vijand én vriend in een meelijwekkend grappige slachtofferrol wordt geduwd. Tekenaar Jean – Luc Masbou vertaalt het allemaal naar kleurrijke tekeningen.

————————————————-

————————————————-

Sabels en Galjoenen Albums

Sabels En Galjoenen – 01 – Het Geheim Van De Janitsaar
Sabels En Galjoenen – 02 – De Zwarte Vlag
Sabels En Galjoenen – 03 – De Gevaarlijke Archipel
Sabels En Galjoenen – 04 – Het Geheimzinnige Eiland
Sabels En Galjoenen – 05 – Jan Zonder Maan
Sabels En Galjoenen – 06 – Luna Incognita
Sabels En Galjoenen – 07 – Schimmenjagers
Sabels En Galjoenen – 08 – De Wapenmeester
Sabels En Galjoenen – 09 – Tegenslagen

Enkel beschikbaar in het Frans:

De Cape Et De Crocs – T10 – De La Lune À La Terre
De Cape Et De Crocs – T11 – Vingt Mois Avant

————————————————-

Stripverhalen

Sabels en Galjoenen

Sabels en Galjoenen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Sabels en Galjoenen stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.