Re-Mind strips

Ogenblikje...
Re-Mind

Re-Mind Strips van:

Tekenaar: Mutti Andrea
Scenarist: Swysen Didier
Uitgeverij: Medusa

Soms is een basisidee van een strip zo geniaal dat je er niets meer hoeft over te vertellen. Re-Mind heeft zo’n fantastische elevator pitch. Hier gaan we: kort voordat we sterven, zien we in één flits ons volledige leven als een film aan ons oog voorbijrollen. Wel, de FBI heeft nu een techniek ontwikkeld om die film te kunnen vastleggen. Eventjes terugspoelen, inzoomen,… alles kan nu. Deze technologie heet Re-Mind en is het onderwerp van dit spannende tweeluik.

Scenarist Alcante is intussen zo beslagen in het vak dat hij zijn gouden idee goed weet te verpakken. De New Yorkse setting, een op de spits gedreven generatieconflict, de politieke intriges,… alles is aanwezig om er een perfecte politiethriller van te maken, en dat doet Alcante dan ook. Bovendien koos hij met Andrea Mutti een oude rot in het vak van de hedendaagse flikkenstrips. In tegenstelling tot zijn knappe schildertekenstijl in Giuliano Nero koos de Italiaan hier voor een risicoloze, klassieke benadering zoals we die kennen uit zijn bijdrage aan I.R.$. – All Watcher. Dat maakt van Re-Mind een laagdrempelige instapstrip waar de liefhebbers van Milan K., Reign en andere Interpols dolblij mee zullen zijn.

Met Re-Mind heeft uitgeverij Medusa een mooie krent uit het niet-vertaalde Dargaud-fonds geplukt. Goed gedaan, jongens, en dank je wel voor ons halfuurtje escapisme.

————————————————-

————————————————-

Re-Mind Albums

Re-mind – 01 – Re-mind 1
Re-mind – 02 – Re-mind 2
Re-mind – 03 – Re-mind 3
Re-mind – 04 – Re-mind 4

————————————————-

Stripverhalen

Re-Mind

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Re-Mind stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.