Postbode strips

Ogenblikje...

Postbode

Postbode Strips van:

Tekenaar: Jager Gerrit de
Scenarist: Jager Gerrit de
Uitgeverij: Den Gulden Engel

Waarom zit er geen brievenbus aan de achterkant van een tram? Als je hand erin beklemd zou raken, zou je achter de tram moeten blijven aanhollen. Bundel met 46 gags-strookjes van de auteur van “De Familie Doorzon” en “Roel en zijn Beestenboel”. In dit boekje staan grapjes over postbodes, die problemen hebben met het bezorgen van brieven: gebeten worden door de hond, verliefd worden, enz. Eenvoudige humor, bedoeld voor een jong publiek (de strips verschenen eerder in het meisjesblad Club). Een fraai verzorgd gekartonneerd oblong boekje (een strook per pagina); jammer alleen dat voor de jeugdige lezers een aantal teksten erg klein afgedrukt is, en dus wat moeilijk leesbaar. Teksten in handgeletterde kapitalen in bijschriften en balloons. Uitgave in zwartwit.

Postbode – 01 – Postbode

————————————————-

Stripverhalen

Postbode

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Postbode stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.