Pin-Up strips

Ogenblikje...
Pin-Up

Pin-Up Strips van:

Tekenaar: Berthet Philippe
Scenarist: Pennetier Yannick Le
Uitgever : Dargaud

Pin – Up is een ode aan het verschijnsel pin – up en tevens een hommage aan de legendarische Amerikaanse striptekenaar Milton Caniff, geestesvader van de oorlogsklassieker ‘Terry and the Pirates’. Niet alleen draagt de tekenaar van Poison Ivy de voornaam van Caniff, ook verwerkten de auteurs van Pin – up elementen van diens leven in de strip. ‘Een toegevoegd realiteitsaspect’ noemen de heren het. Daarnaast hadden de auteurs voor hun reeks komedies in gedachten van Ernst Lubitsch (‘Angel’, ‘Heaven can wait’ en ‘To be or not to be’) en Mankiewicz (‘The Barefoot Contessa’ en ‘The ghost and Ms. Muir’) en Frank Capra (‘Mr. Smith goes to Washington’ en ‘It’s a wonderful life’) en wilden ze erotiek en sensualiteit combineren.

Pin – Up is een waanzinnig mooi gestileerde reeks, overgoten met smaakvolle erotiek en sensualiteit, en de heerlijke zwarte humor waar scenarist Yann bekend mee geworden is. Van opwinding naar spanning en terug. Opnieuw en opnieuw.

————————————————-

————————————————-

Pin-Up Albums

Pin-Up – 01 – Remember Pearl Harbor
Pin-Up – 02 – Poison Ivy
Pin-Up – 03 – Flying Dottie
Pin-Up – 04 – Blackbird
Pin-Up – 05 – Colonel Abel
Pin-Up – 06 – Gladys
Pin-Up – 07 – Las Vegas
Pin-Up – 08 – Big Bunny
Pin-Up – 09 – Gif
Pin-Up – 10 – Het Dossier Alfred H.

————————————————-

Stripverhalen

Pin-Up

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Pin-Up stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.