Percy Jackson En De Olympiërs strips

Ogenblikje...
Percy Jackson En De Olympiërs

Percy Jackson En De Olympiërs Strips van:

Tekenaar: Futaki Attila
Scenarist: Riordan Rick, Venditti Robert
Uitgeverij: Van Goor

Stripbewerking/graphic novel van het eerste deel van de populaire jeugdboekenserie over Percy Jackson. Deze ontdekt dat hij een halfgod is, zoon van een mensenmoeder en de zeegod Poseidon. Percy moet worden beschermd tegen de wraak van de oppergoden Zeus en Hades. Deze ooms van Percy zijn woedend omdat hij een halfbloed is. Uiteindelijk moet Percy met twee vrienden/beschermers in een queeste een aantal voorwerpen terughalen voor de goden om te voorkomen dat er een grote oorlog tussen hen uitbreekt waarbij de mensheid het zwaar te verduren gaat krijgen. Gaat het Percy lukken en weet hij daarbij ook zijn moeder te redden? Deze bewerking is ingedeeld in duidelijke hoofdstukken. De illustraties zijn enigszins in mangastijl met herkenbare personages en goed ingekleurd in vrij donkere kleuren. De tekst is in duidelijke belettering in ballonnen in de tekeningen geplaatst.

————————————————-

————————————————-

Percy Jackson En De Olympiërs Albums

Percy Jackson En De Olympiërs – 01 – De Bliksemdief
Percy Jackson En De Olympiërs – 02 – De Zee Van Monsters

————————————————-

Stripverhalen

Percy Jackson En De Olympiërs

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Percy Jackson En De Olympiërs stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.