Paradox strips

Ogenblikje...
Paradox

Paradox Strips van:

Tekenaar: Bidot Laurent
Scenarist: Convard Didie
Uitgever : Ballon Media

Parijs, 2034. Edwel Conrad krijgt de Nobelprijs suprafysica. Hij heeft de zogenaamde Wet van de Multipliciteit ontdekt. Die toont het bestaan aan van oneindig veel parallelle universums. Met die kennis kan Conrad zelfs doorheen de verschillende dimensies reizen en zo Gods gelijke worden. Maar dat brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee, want het lot van de hele wereld is nu verbonden aan dat van Conrad. Als hij sterft, dan verdwijnen alle universums met hem.

Paradox – 01 – De Oneindige Mens

Enkel beschikbaar in het Frans:

Paradoxe – T02 – L’éventualité

————————————————-

Stripverhalen

Paradox

Paradox

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Paradox stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.