Overzee strips

Ogenblikje...
Overzee

Overzee Strips van:

Tekenaar: Alessandrini Giancarlo
Scenarist: Beretta Vincenzo
Uitgever : Arboris

Op de planeet Corin IV zien wij in het jaar 10341 of daaromtrent een bondgenootschap van staten met een gezamelijke krijgsmacht: Overzee. Deze moet het bondgenootschap behoeden voor kapers, onderlinge herrie, en aanvallen van buiten. Corin IV is een bijzonder sprookjesachtige omgeving met faunen, elven, draken en nog veel meer moois, zoals de aantrekkelijk getekende dames die een belangrijke rol spelen in Overzee. Het bondgenootschap wordt aangevallen door het Rijk van de Feniks. De dames van Overzee komen via een smokkelaffaire verraad op het spoor. Als zij echter ingrijpen, wordt de poort van het kwaad geopend waardoor een afgrijselijk monster uit een opening gaat pulpen. De afloop is onbekend: Ten vervolge. Mooie kleuren, soms niet altijd even goed getekend, sprookjesachtig, met griezels en andere boeiende persoonlijkheden, en een goed doordacht plot

Overzee – 01 – De Poort Van Het Kwaad

————————————————-

Stripverhalen

Overzee

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Overzee stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.