Niemandsland strips

Ogenblikje...
Niemandsland

Niemandsland Strips van:

Tekenaar: Puerta Carlos
Scenarist: Diaz Lorenzo F., Puerta Carlos
Uitgever : Prestige

Piloot William Hoch probeert na de Eerste Wereldoorlog zijn oude leven weer op te pakken. Hij ontvlucht zijn geboortestad vanwege haat en onverdraagzaamheid die anderen ten toon spreiden ten aanzien van negers en katholieken. Op zijn tocht naar New York ontmoet hij zielsverwanten en hij wordt meermalen gedwongen een keuze te maken tussen goed en kwaad. Het album is opgebouwd uit vijf verhalen die soepel in elkaar overgelopen. Vooral het Indiaanse verhaal, waarbij Hoch als toeschouwer fungeert, is prachtig. De tekeningen overdonderen de lezer in eerste instantie. Ze zijn fotografisch vormgegeven in mooie kleuren en ademen de juiste sfeer van de jaren twintig. Een prettig verrassend album.

Niemandsland – 01 – Niemandsland

————————————————-

Stripverhalen

Niemandsland

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Niemandsland stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.