Nicky Saxx strips

Ogenblikje...
Nicky Saxx

Nicky Saxx Strips van:

Tekenaar: Oosterveer Minck
Scenarist: Ritstier Willem
Uitgever : Boumaar

De avonturen van Nicky Saxx verschijnen dagelijks in het dagblad “de Telegraaf”. Nicky en haar vriendin Elja Steiner, zijn twee vrouwelijke avonturiers die zich wereldwijd inzetten als privé-detectives, probleemoplossers van “moeilijke zaken” en paranormaal-onderzoekers. Zij doen dat via hun eigen geheime organisatie, “kamer 666”, waarvan het hoofdkwartier is gelegen op een in onbruik geraakte vuurtoren op een eiland voor de oostkust van de Verenigde Staten. Zij worden hierin bijgestaan door de computerexpert, Ben Volds.

De strip wordt geschreven door Willem Ritstier.

————————————————-

————————————————-

Nicky Saxx Albums

Nicky Saxx – 01 – Bedrog – Vergiffenis
Nicky Saxx – 02 – PSI – Onkruid
Nicky Saxx – 03 – W.W.T. – Intens
Nicky Saxx – 04 – Complot – Loos
Nicky Saxx – 05 – Teken – Lijn
Nicky Saxx – 06 – Fataal – Link
Nicky Saxx – A02 – Horen, Zien & Zwijgen
Nicky Saxx – A03 – Dwaalspoor
Nicky Saxx – S01 – Alleen

————————————————-

Stripverhalen

Nicky Saxx

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Nicky Saxx stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.