Neferu de Kat strips

Ogenblikje...
Neferu de Kat

Neferu de Kat Strips van:

Tekenaar: Penizzotto Pedro
Scenarist: Trillo Carlos
Uitgever : Prestige

Niemand heeft volledig begrip van het complexe kattenrijk. Katten beschouwen zich als het Uitverkoren Ras en zien mensen als hun lijfknechten die hen gehoorzamen en blikje vis openmaken. Aan het begin van het verhaal ontdekt Neferu dat de hond van de buren ervoor heeft gezorgd dan zijn bazinnetje verliefd wordt op het baasje van Neferu, met als onderliggend doel te infiltreren in het kattendomein.
Uiteindelijk willen de Inferieure Wezen (de honden) de katten van de aardbodem wegvagen. Neferu en zijn vrienden besluiten zich hiertegen te verzetten. Met hulp van de door hen aanbeden godin Bastet en de antieke Egyptische goddelijkheid, belichaamd door de Grote Kat, trachten ze hun positie in de wereld van te houden.

Neferu De Kat – 01 – Neferu De Kat

————————————————-

Stripverhalen

Neferu de Kat
Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Neferu de Kat stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.