Naüja strips

Ogenblikje...

Naüja

Naüja Strips van:

Tekenaar: Sanchez Elias
Scenarist: Termens Toni
Uitgever : Blitz, Talent

Een vergeten grenspost aan de rand van de woestijn. Raspa, een ouwe dronkelap, bewaakt “zijn” post plichtbewust. Zijn enige gezel is Gorb, een jonge avonturier met veel branie, maar een romantisch hart. De twee rare snuiters pesten mekaar voortdurend, hoewel ze eigenlijk opperbeste maatjes zijn.
Aan hun rustige leventje, door iedereen vergeten, komt plots een einde wanneer een regiment soldaten opduikt. Voor Raspa is dit het avontuur dat roept. Gorb ziet het eerder als het begin van een hoop ellende …

————————————————-

————————————————-

Naüja Albums

Naüja – 01 – De Ballade Van Raspa
Naüja – 02 – De Stemmen Van De Schaduwen

Enkel beschikbaar in het Frans:

Nauja – T03 – Il Etait Une Fin

————————————————-

Stripverhalen

Naüja

Naüja

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Naüja stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.


————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.