Natte Dromen strips

Ogenblikje...
Natte Dromen

Natte Dromen Strips van:

Tekenaar: Fernandes Horacio H. Altuna
Scenarist: Trillo Carlos
Uitgeverij: CIC

De spaanstalige stripwereld doet de laatste jaren steeds meer van zich spreken. Een belangrijke exponent is de Argentijn Altuna. In dit album staat een vijftal erotische korte verhalen van hem. In elk van de verhalen, waarin seksuele frustraties een belangrijke rol spelen, zit weer een dubbele bodem. Een seksueel gefrustreerde man ziet een videofilmpje in een sexshop, dat ook weer over onvervulde seksuele verlangens handelt en dus aansluit bij het voorafgaande. Een erotisch Droste effect, deze enigszins experimenteel en fraai getekende pornografische strips, die echter boven de gemiddelde erotische strip uitstijgen, doordat het geheel in een sociale context wordt geplaatst. Waar de auteur daar minder in slaagt, lijkt hij zijn “sociale kader” te misbruiken voor een grote dosis bloot om het bloot. Het aardigst is het laatste verhaal, waarin de auteur (gevlucht naar Spanje om politieke redenen) genadeloos afrekent met de militaire dictator in zijn voormalige vaderland, die ten ondergaat aan zijn eigen obsessies. Politiek gekleurde erotica voor een select volwassen lezerspubliek.

Natte Dromen – 01 – Natte Dromen

————————————————-

Stripverhalen

Natte Dromen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Natte Dromen stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.