Mick Mac Adam strips

Ogenblikje...
Mick Mac Adam

Mick Mac Adam Strips van:

Tekenaar: Beniest André
Scenarist: Desberg Stephen
Uitgever : Dupuis

In 1998 verscheen vzw Arcadia voor het eerst op de stripmarkt met een onuitgegeven verhaal van Mick Mac Adam: De Vijf Spiegels. De reacties waren positief en de jonge uitgeverij besloot de ingeslagen weg verder te bewandelen. Doelstelling was — en is nog steeds — albums op de Nederlandstalige markt te brengen die geen kans krijgen bij grote uitgeverijen. Al snel volgden een tweede verhaal van de Schotse detective, Commisaris Martens (André Geerts) en Foufi (Kiko). En deze keer rolt er opnieuw een Mick Mac Adam – album van de persen, blijkbaar een van de paradepaardjes van Arcadia.

Nostalgische lezers herinneren zich nog dat Dupuis begin jaren tachtig twee albums van Mac Adam op de markt bracht. Het pleit voor Arcadia dat ze jaren later de detective terug van onder het stof hebben gehaald. Ook in dit voorheen onuitgegeven verhaal geven mysterieuze, occulte en onverklaarbare gebeurtenissen de toon aan.

Mick Mac Adam wordt geplaagd door vreemde dromen en nachtmerries. Wanneer hij naar het platteland reist om voor zijn angsten een verklaring te zoeken, gaan de poppen pas echt aan het dansen. Op een bepaald moment is hij getuige van een duivelsuitdrijving die een sinistere en vreemde indruk op hem maakt. Het is het begin van een hels avontuur dat hem tot het uiterste van zijn krachten brengt.

————————————————-

————————————————-

Mick Mac Adam Albums

Mick Mac Adam – 02 – De Tiran Van Midnight Cross
Mick Mac Adam – 07 – Moorden Op Niveau
Mick Mac Adam – A01 – De Onthoofde Geliefden
Mick Mac Adam – A02 – De Barbaarse Koning
Mick Mac Adam – A03 – De Knockers

————————————————-

Stripverhalen

Mick Mac Adam

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Mick Mac Adam stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.