Mevrouw De Heks strips

Ogenblikje...
Mevrouw De Heks

Mevrouw De Heks Strips van:

Tekenaar: Turk Alex
Scenarist: Turk Alex
Uitgever : Catullus

Een humoristische strip van iedere keer drie plaatjes (een zogenoemde gag – strip). In heldere kleuren, duidelijke tekeningen en krachtige teksten worden de grappen verteld. De ene is sterker dan de ander, ze zijn gericht op een volwassen publiek. Er zitten grappen in over de oversekste moeder van de heks en over een mislukte, alcoholistische clown die als Hitler vermomd een nieuwe act wil uitvoeren. Mevrouw de Heks is docente op een school met een stinkende directeur en betweterige leerlingen. De directeur wordt regelmatig subtiel eraan herinnert dat hij stinkt, maar het mag niet baten: het dragen van gasmaskers, iedere verjaardag deodorants en geurtjes, niets helpt. De strips verschenen onder andere in Metro en tegenwoordig in een blad van een hogeschool. Regelmatig grof taalgebruik. Hoewel ogend voor alle leeftijden vanwege de grappige tekeningen is het album vooral bedoeld voor volwassenen.

Mevrouw De Heks – 01 – Mevrouw De Heks Kan Het Echt Iedereen Aanraden!

————————————————-

Stripverhalen

Mevrouw De Heks

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Mevrouw De Heks stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.