Merlijn strips

Ogenblikje...
Merlijn

Merlijn Strips van:

Tekenaar: Munuera José-Luis
Scenarist: Sfar Joann
Uitgeverij: Silvester

Een vrolijke gezellige strip over de jeugd van de beroemde tovenaar Merlijn (van koning Arthur). De jonge Merlijn wordt door een kleine prinses beledigd. Merlijn wil excuses en gaat met zijn bijzondere vrienden naar het kasteel van de prinses. De vrienden zijn een varken, Ham (een betoverde tovenaar) en een goedsullige boommens, Tartijn. Grappige en leuke situaties maken het een aantrekelijke strip voor jong en oud. Bovendien is het album verzorgd uitgegeven, met frisse heldere kleuren, mooi glad papier en goed leesbare teksten. De karakiturale tekeningen zijn zo overduidelijk humoristisch dat enge situaties niet eng meer zijn. Een fris product dat erg doet denken aan het tekenwerk van wijlen Fred Julsing.

————————————————-

————————————————-

Merlijn Albums

Merlijn – 01 – Ham En Tartijn
Merlijn – 04 – Moeder Reinaert
Merlijn – 05 – Tartijn En Isolde

————————————————-

Stripverhalen

Merlijn

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Merlijn stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.