Meneer Khol strips

Ogenblikje...

Meneer Khol

Meneer Khol Strips van:

Tekenaar: Moynot Emmanuel
Scenarist: Teste Didier
Uitgever : Talent

Be square, be different. Een strip met de afmetingen van een ouderwetse LP? Meer hebben tekenaars niet nodig om uit zichzelf te breken. Lange kaders, weidse close – ups en een originele bladschikking. Automatisch word je gedwongen de pagina’s rustiger te lezen, te smaken en er van te genieten. In de prestigieuze nieuwe Collectie Carré verschenen vrij toegankelijke pareltjes waarvan Meneer Khol er een van is.

Meneer Kohl is een volledig kleurloos persoon waar iedereen dwars doorheen kijkt. Niet moeilijk want hij heeft geen gezicht. Hij is ziek en bang om zijn job als boekhouder te verliezen, maar aangezien zijn chef ‘m toch niet ziet staan, trekt hij naar het platteland. Daar ontmoet hij een vrouw die ‘m wél ziet staan — en ziet zitten zelfs — waardoor hij langzamerhand zijn gezicht terug krijgt. Verrassend romantische Valentijn – tip!

Meneer Khol – 01 – Meneer Khol

————————————————-

Stripverhalen

Meneer Khol

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Meneer Khol stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.


————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.