Megalex strips

Ogenblikje...
Megalex

Megalex Strips van:

Tekenaar: Beltran Fred
Scenarist: Jodorowsky Alejandro
Uitgever : Arboris

Megalex is het resultaat van de vruchtbare samenwerking tussen schrijver Alexandro Jodorowsky en tekenaar en computervirtuoos Fred Beltran, die elkaar leerden kennen toen Beltran gevraagd werd De Technovaders in te gaan kleuren. Jodorowsky wilde Beltran’s werk alle ruimte geven in een nieuwe stripreeks… en Megalex is het resultaat!

Een compleet “over – the – top” reeksje (zoals we wel vaker gewend zijn van Jodorowsky). Een wereld volledig in de ban van de technologie, waar alles door machines beheerst wordt en waarin de mensen onder de drugs rustig gehouden worden. Toch leeft er onder de grond een opstandige groepering die die technologische wereld wil breken.
In het afsluitende deel 3 zien we of dat lukt. Ook leren we hoe de keiharde heersers van de planeet zo geworden zijn.
Tekeningen (of moet ik zeggen computerwerk) van Beltran is natuurlijk weer weergaloos.
Lekker !

————————————————-

————————————————-

Megalex Albums

Megalex – 01 – De Anomalie
Megalex – 02 – De Gebochelde Engel
Megalex – 03 – Kavatahs Hart

————————————————-

Stripverhalen

Megalex

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Megalex stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.