De Meesters Van de Gerst strips

Ogenblikje...
De Meesters Van de Gerst

De Meesters Van de Gerst Strips van:

Tekenaar: Vallès Francis
Scenarist: Hamme Jean van
Uitgever : Glénat

Het dorpje Dorp in de Ardennen in 1854. De jonge, zwijgzame novice Charles Steenfort neemt een verfrissende duik in een nabijgelegen rivier. Hij ontmoet er de speelvogel Adrienne die hem verleidt. Charles is de lievelingsleerling en neef van broeder Joseph die hem inwijdt in de geheimen van het bierbrouwen. Adrienne weerhoudt hem ervan monnik te worden. Hij moet de abdij verlaten. Na de dood van de vader van Franz Texel doet Charles Franz het voorstel om samen een brouwerij te beginnen. Maar daarin worden ze tegengewerkt door Jan en alleman.

————————————————-

————————————————-

De Meesters Van de Gerst Albums

De Meesters Van De Gerst – 01 – Charles, 1854
De Meesters Van De Gerst – 02 – Margrit, 1886
De Meesters Van De Gerst – 03 – Adrien, 1914
De Meesters Van De Gerst – 04 – No?l, 1932
De Meesters Van De Gerst – 05 – Julienne, 1950
De Meesters Van De Gerst – 06 – Jay, 1973
De Meesters Van De Gerst – 07 – Frank, 1997
De Meesters Van De Gerst – 08 – De Steenforts

————————————————-

Stripverhalen

De Meesters Van de Gerst

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Meesters Van de Gerst stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.