Malone strips

Ogenblikje...
Malone

Malone Strips van:

Tekenaar: Rovero Pierpaolo
Scenarist: Rio Michel
Uitgever : Casterman

Een uitstekende thriller, een verrassend einde, mooie beelden, een tikkeltje bizar en zo kunnen we nog wel even doorgaan: neen, de nieuwe stripreeks ‘Malone’ ontgoochelde niet. Francis Malone – hoofd – en titelpersonage die uit de geïnspireerde hersenen van romanschrijver Michel Rio is ontstaan – is een supercop wiens eerste avonturen nu worden verstript door de Italiaan Pierpaolo Rovero. En ook al draagt Malone de titelnaam, toch speelt hij hier hoofdzakelijk een ondergeschikte rol. Alle aandacht gaat naar de huurmoordenaar die de koelbloedigheid zelve is maar ook intelligent genoeg is om filosofische gesprekken aan te gaan met (eventuele)slachtoffers. En dit alles treffend in beeld gebracht door Rovero in een tweeluik waarvan we hopen dat het nog een vervolg kent!

————————————————-

————————————————-

Malone Albums

Malone – 01 – Misstap
Malone – 02 – De Wijsheid Van De Wereld

————————————————-

Stripverhalen

Malone

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Malone stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.