Lust strips

Ogenblikje...
Lust

Lust Strips van:

Tekenaar: Straaten Peter van
Scenarist: Straaten Peter van
Uitgever : De Harmonie

Lust, wellust, erotiek, pornografie, voyeurisme, betrapt worden, onschuld, schaamteloosheid, vrede, liefde, gelatenheid, acrobatiek, vermoeidheid, masturbatie, frivoliteit, pret, rust, gezapigheid, spanning, techniek, een kat of hond als getuige,… Peter van Straaten bestrijkt met dit wondermooi gelay-out boekwerk een divers scala van emoties, sfeerscheppingen en situaties. Dit is een prachtig uitgevoerde nu-en-dan-bundel, een verzameling tekstloze cartoons in zwart-wit en kleur (aquarel of in van Straatens kenschetsende krasserige tekenstijl) die de Nederlandse nestor op vakantie maakt. Want ook in het buitenland kriebelt en jeukt de tekenmicrobe.

Wij mogen blij zijn. Peter van Straaten beweert in een interview met Gazet van Antwerpen op 25 oktober: “Nederland en België zijn een enclave van vrijzinnigheid in Europa”. Blij dus dat we het voorrecht genieten om deze bundel in onze contreien te kunnen en te mogen lezen. Alhoewel, lezen komt er niet aan te pas. Het is vooral kijken, honderd keer zoveel. Soms met rode oortjes, ook wel eens met een scheut voyeurisme. Komt er ook lust aan te pas? Tja, ’t blijven meisjes van papier. Vrouwen ook. Ongeschoren. No Brazilian wax, thank you m’am. Flink dat het niet gaat om een zoveelste reeks pin-ups of babes in een kalendermopcontext. Lust, van Straatens mannenfantasieën. Ook die van jou?

Peter van Straaten – Lust

————————————————-

Stripverhalen

Lust
Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Lust stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.