Loopgravenoorlog strips

Ogenblikje...

Loopgravenoorlog

Loopgravenoorlog Strips van:

Tekenaar: Tardi Jacques
Scenarist: Tardi Jacques
Uitgeverij: Casterman

Met indrukwekkende zwart-wit beelden geeft Tardi in deze omvangrijke uitgave in stripvorm een indringend beeld van de Eerste Wereldoorlog. Aan de hand van in elkaar overlopende petits histoires, die alle onherroepelijk eindigen met een roemloze dood, onstaat een dramatische visualisering van deze waanzinnige loopgravenoorlog. Tardi leeft zich zoveel mogelijk in de angsten en omstandigheden van de gewone soldaat in, in hoe zij opgesloten waren tussen de vijand en hun eigen gendarmes en bevelhebbers en in de zinloosheid van deze slecht georganiseerde oorlog, die uitliep op een miljoenenmoord, waarvan weinig meer overbleef dan heldenverhalen en in Frankrijk alleen al bijna 1000 hectaren militaire kerkhoven. Tardi vertelt zijn verhalen met scherpe karakteriseringen, indringende details en nauwelijks ingehouden verontwaardiging. Het samenspel van visueel- en schrijftalent levert een boeiend geheel op met diepgang vooral voor volwassen lezers. De uitgave is voorzien van inleidend kommentaar door de schrijver en een biblio- en filmografie.

Loopgravenoorlog – 01 – Loopgravenoorlog 1914-1918

————————————————-

Stripverhalen

Loopgravenoorlog

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Loopgravenoorlog stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.