Llewelyn Fflint strips

Ogenblikje...

Llewelyn Fflint

Llewelyn Fflint Strips van:

Tekenaar: Kruis Jan, Straaten Peter van
Scenarist: Delporte Yvan, Oudheusden Pieter van
Uitgeverij: Stripstift

Llewelyn Fflint is in feite een uitstapje voor tekenaar Peter van Straaten die veel meer bekendheid geniet als tekenaar van politieke cartoons en ‘het dagelijks leven’ die in veel dagbladen verschijnen. Strips, afgezien van de – ook politieke – Vader en Zoon serie uit Het Parool zijn niet zijn voornaamste activiteit.

De strip speelt in London in de eerste helft van de 19e eeuw. De sfeer is geïnspireerd door de griezel- en detectiveverhalen van Edgar Allan Poe (1809-1849) en wellicht ook door figuur van Sherlock Holmes die uit de tweede helft van de 19e eeuw stamt.

Llewelyn Fflint – 01 – Llewelyn Fflint

————————————————-

Stripverhalen

Llewelyn Fflint

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Llewelyn Fflint stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.