Littekens strips

Ogenblikje...
Littekens

Littekens Strips van:

Tekenaar: Paty Christian
Scenarist: Guéro Anne, Guéro Gérard
Uitgever : Talent

De soldaten van de koning van Rhuynes vallen de woning van Erkor binnen. De koning is immers stikjaloers op de groeiende populariteit van zijn neef Erkor. Hij moordt zijn gezin uit en steekt zijn huis in brand. Daarna wordt hij samen met de maandelijkse groep misdadigers verbannen naar de verloren vallei, een plek waar geen wezen ooit levend is uitgekomen. In de groep misdadigers zitten Sylvan, een leerling-tovenaar en Amida, een vrouwelijk lid van het moordenaarsgilde. Eens de drie overlevenden, dankzij de tovenaarskunsten van Sylvan, uit de verloren vallei raken, slaan ze de handen in elkaar om de koning van Rhuynes lik op stuk te geven. Er is echter één probleem: duizenden jaren geleden hebben Goden het kristal van bescherming aan de stad Rhuynes gegeven. Dat kristal beschermt de stad tegen elke vijand en maakt een oorlog dus op voorhand zinloos. De zoektocht naar het kostbare sieraad kan beginnen.

Laat je niet misleiden door de samenvatting hierboven. Ange geeft het verhaal, dat dus begint als ordinaire fantasy, na een tijdje een draai van 180 graden die je in geen jaren ziet afkomen, maar die je wel een slag in het gezicht geeft die aankomt en blijft nazinderen. Eigenlijk hebben beide heren ons nog maar zelden of nooit teleurgesteld (we negeren nu even Khatedra). Scenarist Ange heeft reeksen zoals Bloodline, Sirene en Tower op zijn conto staan en Paty tekende het tweede deel van Kookaburra Universe dat nog in het Nederlands moet verschijnen, Vraatkevers en De Teutonen. Littekens is een spannende trilogie, in één keer uitgegeven en in één adem uitgelezen.

————————————————-

————————————————-

Littekens Albums

Littekens – 01 – De Ontsnapten Van Kanash
Littekens – 02 – Het Kristal Van Bain
Littekens – 03 – Het Boek Van Erkor

————————————————-

Stripverhalen

Littekens

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Littekens stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.