Lanfeust van Troy strips

Ogenblikje...
Lanfeust van Troy

Lanfeust van Troy Strips van:

Tekenaar: Tarquin Didier
Scenarist: Pelinq Christophe
Uitgever : Arboris

Lanfeust van Troy is een serie fantasy – stripen van de hand van Christophe Arleston (scenario) en Didier Tarquin (tekeningen). De albums komen in Frankrijk uit bij Soleil en zijn in de Benelux vertaald uitgebracht door uitgeverij Arboris (delen 1 – 4 van de eerste cyclus), Uitgeverij Talent (de gehele eerste cyclus, en deel 1 – 4 van cyclus 2) en Uitgeverij L (de gehele tweede en derde cyclus).

De eerste cyclus van acht stripalbums gaat over de avonturen van Lanfeust, een bewoner van de planeet Troy. De tweede cyclus van eveneens acht albums heet Lanfeust Van De Sterren. De derde cyclus Lanfeust Odyssey, die de terugkeer van Lanfeust naar Troy beschrijft, werd op 20 mei 2007 op Lanfeust.com aangekondigd als Lanfeust de Syxte. In deze cyclus is in Nederland en België tot nu toe één album verschenen.

De reeks is in Frankrijk erg populair en is het boegbeeld van de grote Franse stripuitgeverij Soleil. Sinds mei 1998 geeft deze in Frankrijk maandelijks het Lanfeust Mag – blad uit, met voorpublicaties van diverse eigen reeksen. Daarnaast is er een waslijst van spin – offs van de Lanfeust – reeks ontstaan, zoals Trollen Van Troy, De Veroveraars Van Troy, Legenden Van Troy, Cixi Van Troy, Amazones Van Troy en Kids Van Troy. Sinds 2007 bestaat er zelfs een manga.

————————————————-

————————————————-

Lanfeust van Troy Albums

Lanfeust Van Troy – 01 – Het Ivoor Van Magohamoth
Lanfeust Van Troy – 02 – Thanos De Schaamteloze
Lanfeust Van Troy – 03 – Kasteel Goud Azuur
Lanfeust Van Troy – 04 – De Paladijn Van Eckm№l
Lanfeust Van Troy – 05 – De Huivering Van De Ziener
Lanfeust Van Troy – 06 – Keizerin Cixi
Lanfeust Van Troy – 07 – Petaurussen Verbergen Zich Om Te Sterven
Lanfeust Van Troy – 08 – Het Fabuleuze Beest
Lanfeust Van Troy – W01 – Geяllustreerde Cartografie Van De Wereld Van Troy (Zonder Kaart)
Lanfeust Van Troy – W02 – Wanordelijke Encyclopedie Van De Wereld Van Troy

————————————————-

Stripverhalen

Lanfeust van Troy

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Lanfeust van Troy stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.