Land van de Vampiers strips

Ogenblikje...

Land van de Vampiers

Land van de Vampiers Strips van:

Tekenaar: Garcia Manuel
Scenarist: Muñoz David
Uitgever : Medusa

Het gloednieuwe Land van de Vampiers is een postapocalyptische roadmovie waarin vampiers heersen. In de nieuwe omgeving gedijen ze goed want een dikke wolkensluier met stofdeeltjes houdt de zonnestralen tegen. We volgen de lotgevallen van vier kinderen en twee volwassenen die een dagelijkse strijd voor zelfbehoud moeten leveren. Vooreerst zullen ze hun schuilplaats moeten verlaten, op zoek naar anderen en naar voedsel. Tijdens hun ontsnappingspoging worden ze aangevallen door vampiers tot een andere vampier hen komt uitroeien. Wat zit hierachter?

Spanjaard Manuel Garcia werkte als comictekenaar aan reeksen als Avengers, Mystique, Robin, Spectre en Star Wars Galaxy. Ook op een klassiekere, Europese leest geschoeid overtuigt zijn realistische werk. Zijn landgenoot David Muñoz creëerde Spaanse superheldenreeksen en bekwaamde zich in heel wat andere genres, maar misschien heb je meer interesse in het feit dat hij meehielp aan het scenario van de film The Devil’s Backbone van Guillermo del Toro. Het zijn adelbrieven die kunnen tellen, maar ze mogen niet afleiden van waar het ons hier om te doen is: het promoten van een goed strip. Land van de Vampiers is zo’n verhaal. Het leunt dicht tegen Hollywoodhorrorthrillers aan en daarmee weet het duo te scoren. Het potentieel is er al, nu nog werkelijk scoren. Kom snel met het vervolg, Medusa.

————————————————-

————————————————-

Land van de Vampiers Albums

Land van de Vampiers – 01 – Exodus
Land Van De Vampiers – 02 – Requiem

Enkel beschikbaar in het Frans:

La Terre des Vampires – T03 – Résurrection

————————————————-

Stripverhalen

Land van de Vampiers

Land van de Vampiers

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Land van de Vampiers stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.