Kort & Triest strips

Ogenblikje...
Kort & Triest

Kort & Triest Strips van:

Tekenaar: Tol Jean – Marc van
Scenarist: Tol Jean – Marc van
Uitgever : Catullus

In de strip ‘Kort & Triest’ komen alle bekende sprookjes uit de Westerse cultuur op een grappige manier aan bod. Sneeuwwitje, Hans & Grietje, Kleinduimpje, Roodkapje, de geitjes, grootmoeder, de jager, de prins, de prinses, de gelaarsde kat, de wolf en vele andere bekende sprookjesfiguren: niemand wordt gespaard in deze humorreeks geschikt voor jong en oud. De strip verschijnt sinds 2003 wekelijks in de jongerenkrant Kidsweek en heeft in diverse andere bladen gestaan (MYX, De Stripper, Incognito). Een deel van de stroken is geschreven door Herman Roozen (ook tekstschrijver voor o.a. Mark Retera’s Dirkjan).

————————————————-

————————————————-

Kort & Triest Albums

Kort & Triest – 01 – Verdwaald!
Kort & Triest – 02 – Opgepeuzeld
Kort & Triest – 03 – Betoverd!
Kort & Triest – 04 – Gekooid!

————————————————-

Stripverhalen

Kort & Triest

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Kort & Triest stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.