Kazandou strips

Ogenblikje...
Kazandou

Kazandou Strips van:

Tekenaar: Banzet Régis, Chabuel Humbert
Scenarist: Gess Stéphane
Uitgever : Arboris

De planeet `412′ wordt getroffen door een invasie van bloeddorstige Nazdir – strijders. Moordend en plunderend rukken zij op naar de hoofdstad Kazandou. De jonge mutant Argan ontsnapt aan de dood en vlucht naar de stad. Vanuit een observatiesatelliet wordt opgemerkt dat de jongen over de gave beschikt om machines zijn wil op te leggen. Intussen ontsnapt de mooie Joya in Kazandou aan een zielenvreter, een robot die meisjes ontvoert voor de gouverneur van de planeet. In deze Franse manga – strip wordt het geweld binnen de perken gehouden. Het verhaal is mager en voorspelbaar, de tekeningen levendig en verzorgd. Dit science fiction – avontuur van dertien in een dozijn vormt de aanzet voor een langere reeks

————————————————-

————————————————-

Kazandou Albums

Kazandou – 01 – De Zielenvreters
Kazandou – 02 – Argan
Kazandou – 03 – Meester Doemka
Kazandou – 04 – De Anma
Kazandou – 05 – Joya
Kazandou – 06 – Nicolas
Kazandou – 07 – Emodrugs
Kazandou – 08 – De Cirkel Van Het Leven

————————————————-

Stripverhalen

Kazandou

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Kazandou stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.