Junior & Co strips

Ogenblikje...

Junior & Co

Junior & Co Strips van:

Tekenaar: Egmond Uco
Scenarist: Donsu Joeri
Uitgever : Strip2000

Het nieuwe voetbalseizoen is terug begonnen. Voor velen een onbetekenend nieuwtje en voor anderen reden tot juichen. En voor Stripelmagazine de ideale gelegenheid om het eerste album Goal! van Junior & co in de kijker te zetten. Op scenario van Joeri Donsu tekent de Nederlandse stripauteur Uco Egmond de avonturen van de jonge voetballers Junior, Big D en Zoef die hun voetbalkunsten tonen op het grasveld van FC Rapido. Uco Egmond is overigens geen onbekende in stripland. Hij is de geestelijke vader van de gagreeks Eppo, die uitgegroeid is tot de ster van het gelijknamige stripweekblad en tekende strips als De Leukebroeders en Falco en Donjon. Om de link met het voetbal nog even aan te halen. Egmond ontwierp ook Dutchy, de mascotte van het Nederlandse voetbalelftal in 1994.

————————————————-

————————————————-

Junior & Co Albums

Junior & Co – 01 – Goal!
Junior & Co – 02 – Voetbalgek
Junior & C0 – 03 – Vrije Trap

————————————————-

Stripverhalen

Junior & Co

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Junior & Co stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.


————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.